foto

Sina Kujansuu

  • nar. 19.3.1943 (76 let)
    Sipoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika
1986 Elämän vonkamies
1979 Ihmemies
1976 Olympijské prázdniny
1975 Mies, joka ei osannut sanoa EI

TV seriály

1993 Metsolat (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1974 Henteri ja Viliina (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika
Seireeni (TV film)
1987 Rotta kotona (TV film)
1984 Hengenmies (TV film)
1983 Joen saartama talo (TV film)
1982 Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Kerran kesällä (TV film)
1980 Poltettu oranssi (TV film)
1978 Teatterituokio: Liekki (TV film)
Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)

TV seriály

2003 Vaarallista kokea (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Lämminveriset (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika

TV seriály

1985 Uskottu mies (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky