foto

Svante Martin

  • nar. 21.11.1948 (72 let)
    Kirkkonummi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Santa
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Hella W
Jussi Vares: Polibek zla
2010 Zasloužím si respekt
2008 8 päivää ensi-iltaan
Vlk
2007 Arn
Oneway Ticket
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Vares - Yksityisetsivä
Za nepřátelskou linií
2001 Drakarna över Helsingfors
1999 Sestřička
1998 Going to Kansas City
1997 Kersantin kunnia (TV film)
1996 Metsolat - Muistojen joulu (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Ripa ruostuu
1990 Kivisydän
Lehmännahkatakki
Lippuvarkaus
1986 På liv och död
1985 En fjäril på vägen - lyft foten från gasen (TV film)
En våldtäktshistoria (TV film)
Forellerna (TV film)
1984 Rakkauselokuva
1981 Vierailu (studentský film)
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
1979 Ateria (TV film)
Koillisväylä (TV film)
Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
1978 Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Elämäsi parhain aika (TV film)
Män kan inte våldtas
Runoilija ja muusa
1977 Fyllhunden
1976 Prinsessa, joka ei osannut puhua (TV film)
1975 Savupirtti ja linna (studentský film)
1974 Häh häh hää (TV film)

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Domeček pro panenky (část třetí) (S01E03)
Domeček pro panenky (část druhá) (S01E02)
Domeček pro panenky (část první) (S01E01)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
Kultainen häkki (E09)
další epizody (10)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Käsi sydämellä (E11)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Uusperhe (S03E01)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Syksyn sävel (E10)
Häirikkö (E09)
další epizody (11)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2006 Isabella (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Täckmanteln (S01E09)
2004 Fling (TV seriál)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Operation Stella Polaris (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Insider (TV seriál)
1998 Klubi (TV seriál)
Pelastajat (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Viides laukaus (E13)
Myrsky (E12)
Bremerhaven (E11)
další epizody (13)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1994 Love Story (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Koettelee vaan ei hylkää (E05)
Uusi alku sodan uhatessa (E04)
další epizody (4)
1990 Ruusun aika (TV seriál)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1984 Kulkeva varjo (TV seriál)
Epätoivoiset toimet (E03)
Onko poliisin poika tappaja? (E02)
Anna on kuollut! (E01)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
1978 Vonkalat (TV seriál)

Divadelní záznam

1995 Hype (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky