foto

Markku Huhtamo

  • nar. 10.8.1946 (73 let)
    Rovaniemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Pääministeri (TV film)
2007 To zvláštní léto
2005 Slib
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
1998 Tommy a přítel z divočiny
1997 Hyvän tekijät
Kersantin kunnia (TV film)
Lunastus
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Yöjuna
1994 Marskin poika (TV film)
Rondaus
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1992 Kauhun millimetrit
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Missä on suuri pohjoinen (TV film)
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Ameriikan raitti
Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Insiders
Zimní válka
1988 Tupla-Uuno
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Doris (TV film)
Firman juhlat (TV film)
Kosto (TV film)
Maailman paras (TV film)
O sněhové královně
1984 Pessi ja Illusia
Päivää, herra Kivi
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sunnuntaiaamu
1980 Yhteistyötä pääkaupunkiseudulla
1979 HIFK-TPS (TV film)
Kaikkein tärkein (TV film)
Ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää (TV film)
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Pietarin miilu (TV film)
Ruskan jälkeen
1978 Amerikan Antti (TV film)
Karannut hevonen (TV film)
Vartioitu kylä 1944
1977 Zajícův rok
1975 Salakissat (TV film)
Savupirtti ja linna (studentský film)
Tässä on Hely Ahonen (TV film)
1974 Häh häh hää (TV film)

TV seriály

2019 Syke (TV seriál)
Keijo Kesäheinä 4/4 (S05E28)
Keijo Kesäheinä 3/4 (S05E27)
Keijo Kesäheinä 2/4 (S05E26)
další epizody (4)
2017 Syke (TV seriál)
Addikti (S04E02)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Orpoja piruja (E07)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Hyvä veli, paha veli - osa 2 (E04)
Hyvä veli, paha veli - osa 1 (E03)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (8)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Harjunpää ja heimolaiset (TV seriál)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Suomi ei lopu kehätie ykköseen (E03)
Jos vakuudet riittävät (E01)
Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Suomalainen piruetti (E01)
Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
Mielisuosio (TV seriál)
Rakastan, rakastan (TV seriál)
Vihreän kullan maa (TV seriál)
1982 Alpo ja Jussi (TV seriál)
1979 Joulukalenteri (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

1994 Viisi päivää härkätiellä

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky