foto

Edgar Jimz

  • nar. Caguas, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dirty Shield
2012 Temný rytíř povstal
2011 Good Dad, A
2010 Salt
2009 Báječný svět shopaholiků
Dvojí hra
Únos vlaku 1 2 3

TV seriály

2011 Prime Suspect (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Dirty Shield

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dirty Shield

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace