foto

Jong-won Choi

  • nar. 27.1.1950 (69 let)
    Tchebek, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Yeoja jeonjaeng : bongcheondong hyeoltoo
2015 Neulgeun jajeongeo
2014 Deoksuri 5Hyungje
2011 Uiroein
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2006 Gaeullo
Hanbando
2005 Hyeolui nu
Orora gongju
2001 Geunyeoege jamdeulda
Paradaiseu billa
2000 Mulgogijari
1998 Gimaghin sanaedeul
1997 Hallelluya
1995 Nuga naleul michige haneunga
Yeongwonhan jegug
1994 49ilui namja
1991 Sesangeun salmankeum aleumdabda
1990 Ggum
Mayumi
Oseam
1989 Gagman
Geuhurodo olaetdongan

TV seriály

2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
2017 Eonteochibeul (TV seriál)
2016 Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
2015 Yeoja jeonjaeng (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Doen sonyeo (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
2010 Myeongga (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2007 Okseon hawooseu (TV seriál)
2006 Kureumkyedan (TV seriál)
Nae insaengui seupesyeol (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2003 Geunyeoneun jjang! (TV seriál)
2002 Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
2001 Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1999 Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Nae anui cheonsa (TV seriál)
1996 Papa (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)
컬러 (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace