foto

Martti Mäkelä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 3x Simo
1999 Suuri peli, korkeat panokset (TV film)
1994 Jos panisit hevoset hyppimään pilttuissaan (TV film)
1974 Salakari (TV film)

TV seriály

2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2003 Hong Kong SARS Blues
1995 Niin on ollut ja niin on aina oleva (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky