foto

Hannu Huuska

  • nar. 24.2.1949 (71 let)
    Toijala, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tappava säde (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä
2000 Autobus sebevrahů
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
1987 Pieni yösoitto (TV film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Liian iso keikka
Maailman paras (TV film)
Ruuvit löysällä
Valtuuskunta (TV film)
1985 Hei kliffaa hei!
Ostettu sulhanen (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
1983 Joen saartama talo (TV film)
Veli (TV film)
1981 Kerran kesällä (TV film)
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Teatterituokio: Rakas rouva (TV film)
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
Sisarukset (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Karuselli (TV film)
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Teatterituokio: Paperit kevääksi (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Olga (TV film)
Tuntematon ystävä
Wiipurin nopeat (TV film)
1977 Juudas Iskariot (TV film)
Kevään herääminen (TV film)
Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
Volpone eli Kettu (TV film)
1976 Ennen auringonlaskua (TV film)
Hänen olivat linnut (TV film)
Pääsiäinen (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Kuvien takana (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Papin rouva (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)

TV seriály

2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky