foto

Barak Hardley

  • nar. 28.7.1975 (43 let)
    St. Petersburg, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spell
Vampire Dad
2017 A Midsummer Night's Dream
2016 Road to the Well
Show Yourself
2015 Božské poslání
The Babysitter Murders
2014 Jump!
Nekřič a toč
2013 Evidence
Likvidátoři
iSteve
2012 Smutný jako jazz
The Kitchen
2011 Falling Overnight
2009 The Last Lovecraft: Relic of Cthulhu

TV seriály

2017 That Moment When (TV seriál)
Master of None (TV seriál)
Le Nozze (S02E02)
2016 Interns of F.I.E.L.D. (TV seriál)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Preppy Little Teen$ (TV seriál)
What Lives Inside (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
Pan kritik (TV seriál)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Včelí příběh (S04E10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Verifikace podvodu (S07E02)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Book Club, The (TV seriál)
Game Shop (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Lotto (S08E03)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Head Case (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Spell

Producentská filmografie

Filmy

2018 Spell

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace