foto

James McCaffrey

  • nar. 1959
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Douglas Brown
Slepý
2016 Confidence Game
Larchmont
Payne & Redemption
2015 Coach of the Year
I Dream Too Much
2014 Sebastien
Tichá harmonie
Zrazená (TV film)
2013 Suspect, The
2012 Nařčení
Tak promiň, že žiju!
To Redemption
2011 Gun Hill (TV film)
Montauk
One Fall
Orphan Killer, The
2010 Camp Hope
Meskada
NoNAMES
Pregnancy Pact (TV film)
2008 Last Call
Max Payne
2007 Broken English
2005 Hra na schovávanou
2004 Fresh Cut Grass
Nesnáší mne
2003 Můj svět
1999 Bar Florentine
Brzy to přijde
Tic Code, The
To dítě není moje (TV film)
1997 Nick and Jane
Shanghai 1937 (TV film)
1996 Proč kočka není pes?
1995 Burnzy's Last Call
1994 Schemes
Zmije (TV film)
1993 Telling Secrets (TV film)
1990 Bail Jumper
1987 New York's Finest

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Make Me (S01E20)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
2014 Forever (TV seriál)
Look Before You Leap (E02)
Stoupenci zla (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E04)
Pro Joea (S02E02)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Tenkrát (S03E06)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Dokumentární

2009 Picture
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace