foto

James McCaffrey

  • nar. 1959
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mob Town
2018 Murder at the Mansion (TV film)
Payne & Redemption
The Big Take
2017 Romance at Reindeer Lodge (TV film)
Slepý
2016 Confidence Game
Larchmont
2015 Coach of the Year
I Dream Too Much
2014 Sebastien
Tichá harmonie
Zrazená (TV film)
2013 The Suspect
2012 Nařčení
Tak promiň, že žiju!
To Redemption
2011 Gun Hill (TV film)
Montauk
One Fall
The Orphan Killer
2010 Meskada
NoNAMES
Pregnancy Pact (TV film)
Tábor naděje
2008 Last Call
Max Payne
2007 Broken English
2005 Hra na schovávanou
2004 Fresh Cut Grass
Nesnáší mne
2003 Můj svět
1999 Bar Florentine
Brzy to přijde
Tic Code, The
To dítě není moje (TV film)
1997 Hotel Shanghai (TV film)
Nick and Jane
1996 Proč kočka není pes?
1995 Burnzy's Last Call
1994 Schemes
Zmije (TV film)
1993 Telling Secrets (TV film)
1990 Bail Jumper
1987 New York's Finest

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
You Don't Need a Weatherman (E02)
2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Pánbůh chraň bezdomovce (S02E04)
AKA Nešťastná náhoda (S02E02)
2017 Ona to musí mít (TV seriál)
#Mátovšechnopomíchaný (DYSLEXIE) (S01E06)
#Láskajeláska (SEXUALITA JE PROMĚNLIVÁ) (S01E04)
Bull (TV seriál)
Make Me (S01E20)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
2014 Forever (TV seriál)
Look Before You Leap (E02)
Stoupenci zla (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E04)
Pro Joea (S02E02)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Tenkrát (S03E06)
Ve službách FBI (TV seriál)
Za jakou cenu (S05E01)
2012 Pomsta (TV seriál)
Příslib (S01E13)
Hanba (S01E12)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
344 (S07E06)
Mutha (S07E01)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Forgiven (S06E07)
Blackout (S06E05)
Legacy (S06E01)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (10)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Pussified (S04E04)
Baby Face (S04E01)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (11)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
2003 Taxík (TV seriál)
See No Evil (S02E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)
Pomsta matce (S02E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nátlak (S05E06)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Nohy (S01E04)
Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bad Blood (S01E11)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Dokumentární

2009 Picture