foto

James McCaffrey

  • nar. 1959
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Max Payne (2008)

    - James McCaffrey, hlas Maxe Payna v počítačové hře se ve filmu objeví jako FBI agent, který je poručíkem Jimem Bravurou představen „skutečnému“ policistovi. (HellFire)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Payne & Redemption
The Big Take
2017 Romance at Reindeer Lodge (TV film)
Slepý
2016 Confidence Game
Larchmont
2015 Coach of the Year
I Dream Too Much
2014 Sebastien
Tichá harmonie
Zrazená (TV film)
2013 Suspect, The
2012 Nařčení
Tak promiň, že žiju!
To Redemption
2011 Gun Hill (TV film)
Montauk
One Fall
Orphan Killer, The
2010 Meskada
NoNAMES
Pregnancy Pact (TV film)
Tábor naděje
2008 Last Call
Max Payne
2007 Broken English
2005 Hra na schovávanou
2004 Fresh Cut Grass
Nesnáší mne
2003 Můj svět
1999 Bar Florentine
Brzy to přijde
Tic Code, The
To dítě není moje (TV film)
1997 Hotel Shanghai (TV film)
Nick and Jane
1996 Proč kočka není pes?
1995 Burnzy's Last Call
1994 Schemes
Zmije (TV film)
1993 Telling Secrets (TV film)
1990 Bail Jumper
1987 New York's Finest

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA God Help the Hobo (S02E04)
AKA Freak Accident (S02E02)
2017 She's Gotta Have It (TV seriál)
#HeGotItAllMixedUp (DYSLEXIA) (E06)
#LuvIzLuv (SEXUALITY IS FLUID) (E04)
Bull (TV seriál)
Make Me (S01E20)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
2014 Forever (TV seriál)
Look Before You Leap (E02)
Stoupenci zla (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E04)
Pro Joea (S02E02)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Tenkrát (S03E06)
Ve službách FBI (TV seriál)
Za jakou cenu (S05E01)
2012 Pomsta (TV seriál)
Příslib (S01E13)
Hanba (S01E12)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Mom (S01E11)
Immortal (S01E10)
Alarm (S01E09)
další epizody (11)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)
Pomsta matce (S02E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nátlak (S05E06)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bad Blood (S01E11)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Dokumentární

2009 Picture
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace