foto

James Payne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 EastEnders: Ricky and Bianca (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
2013 By Any Means (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Stormy Occurrence (S02E07)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Missing a Body? (S01E04)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
1999 Starting Out (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace