foto

Jaro Vaľko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Cooltúra
2014 Comeback
Vrbovský veter
2012 Konzervy času (TV seriál)
Tibor Huszár - Návrat späť
2011 Osmičkári (TV film)
Pohoda
Slovenské kino (TV seriál)
2009 Arsy-Versy (studentský film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace