foto

Vivien Heilbron

  • nar. 13.5.1944 (75 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Já se změním!
1982 Van de koele meren des doods
1978 Mysteries
1971 Únos
1969 This Happy Breed (TV film)

TV seriály

2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějův synovec (S11E05)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1988 Streets Apart (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Cloud Howe (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
1971 Sunset Song (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky