foto

Markku Ala-Mononen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1986 Pieni rikostarina (TV film)
1981 Katteellinen (TV film)

TV seriály

1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)

Dokumentární

1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
1986 Kaurismäki-ilmiö (TV film)
1978 Niilo Yli-Vainio - saarnaaja (TV film)
1977 Reima Pietilä (TV film)

TV pořady

1993 Gladiaattorit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace