foto

Stéphane Moucha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Noir enigma (TV film)
2013 Běž, chlapče, běž
Silence des églises, Le
2012 Muž, který se směje
Věčná smolařka
2010 Cizinka
Coup de chaleur (TV film)
Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
Juste un peu d'@mour (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
Ma soeur est moi (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
La Vie sera Belle (TV film)
Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
Životy těch druhých
2004 Clochemerle (TV film)
Fausse teinte
La classe du brevet (TV film)
Petite Fadette, La (TV film)
2003 Ztraceni v přístavu
2002 Le pont de l'aigle (TV film)
Vu à la télé (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
2000 La Tribu de Zoé (TV film)
1994 Příliš hlučná samota

TV seriály

2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Noyé du Grand canal (S06E02)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
La Neuvième Marche (E02)
La Place du mort (E01)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le sang des farines (S05E02)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
Le dîner de gueux (S04E01)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'énigme des Blancs-Manteaux (S01E02)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
Malé rodinné vraždy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Tajemství Sopky (TV seriál)
2004 Tajemství jezera (TV seriál)

Dokumentární

2011 Tlukot srdce
Tous au Larzac

Herecká filmografie

Filmy

1999 Une vie de prince