foto

Joe Nipote

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 4th Tenor, The
1996 Edie & Pen
1995 Casper
1994 Zmije (TV film)
1992 Druhá šance
1986 Dangerously Close
1985 Kriminál
1984 Meatballs Part II
1983 Odcizené polibky

TV seriály

2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The TiVo Guy (S06E07)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
1996 Quack Pack (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky