foto

Václav Fronk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Příjemnou soustrast
2015 Až po uši v mechu
2011 Amore Mia (studentský film)
Mlýn (studentský film)
2010 Na ni jedině bitch (studentský film)
2009 Podtlak (studentský film)
Recupero (studentský film)
Vaření čaje (studentský film)
Vedlejší pokoj (studentský film)

TV seriály

2018 Stylista (TV seriál)
Soutěž modelek (E07)
Kurková je v Praze! (E06)
Bazar Báry Nesvadbové (E05)
další epizody (7)
2016 Živě z mechu (TV seriál)
Zavři houbu, je tu víla! (E06)
Nasyslené Vánoce (E05)
Krtek a pracny (E04)
další epizody (6)
Kancelář Blaník (TV seriál)
熊猫获胜 ! (S04E14)
ČR - Libanon 2:5 (S04E10)
Tajemný V. H. (S04E04)

Dokumentární

2012 Česká filmová avantgarda
2010 Nožba (studentský film)

Hudební videoklipy

2017 Barbora Poláková - Po válce (hudební videoklip)
2012 Buty: Píseň práce (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ve vaně
2013 Separace (studentský film)
2009 Recupero (studentský film)
Vaření čaje (studentský film)

Dokumentární

2010 Nožba (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ve vaně
2013 Separace (studentský film)
2009 Recupero (studentský film)
Vaření čaje (studentský film)

Dokumentární

2010 Nožba (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lampy (studentský film)
2012 Vyšší princip (studentský film)
2009 Příští ráno (studentský film)

Střihačská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace