foto

Rosalind Bailey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Boj o moc (TV film)
2003 Hear the Silence (TV film)
1998 Princ studentem (TV film)
1989 Night on the Tyne, A (TV film)
1987 Indian Summer
1976 The Madness (TV film)

TV seriály

2005 Distant Shores (TV seriál)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1973 Cheri (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
E. Henry Thripshaw's Disease (S03E10)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky