foto

Tony Forsberg

  • nar. 13.8.1933 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Utanför din dörr
2000 Juliane
1999 Klinkevals
1997 Larmar och gör sig till (TV film)
1996 Den vita lejoninnan
1995 Hundarna i Riga
Tribunal (TV film)
1994 Polis polis potatismos
1992 Nedělňátka
1991 Goltuppen (TV film)
Hvíti víkingurinn
1990 Tag till himlen
1987 Malacca
Träff i helfigur (TV film)
1984 Dirty Story - Likainen tarina
Když letí havran
Love Scenes
1981 Jag rodnar
Operation Leo
Sally och friheten
Spánek smrti
1980 Flygnivå 450
1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet
Min älskade
1978 Mannen i skuggan
Picassova dobrodružství
1977 Rajské místo
Victor Frankenstein
1976 Bel Ami
1975 Champagnegalopp
Justine och Juliette
1974 Bortreist på ubestemt tid
Flossie
Sams
1972 Drömsex i 3-D
1971 Dagmar's Hot Pants, Inc.
Exponerad
1970 Champagne Rose är död
Kyrkoherden
1969 Mej och dej
1968 Epiheirisis Apollon
1966 Träfracken
1964 Drömpojken
Faust
1963 En söndag i september
1962 Biljett till paradiset
1961 Ljuvlig är sommarnatten

TV seriály

1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1988 Clark Kent (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Nonni og Manni (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1983 Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

Dokumentární

1984 Ingrid
1978 Bergman-kansio
1976 Tre scener med Ingmar Bergman
1975 Vem var Dracula?
1972 Kär-lek, så gör vi: Brev till Inge och Sten

Video kompilace

2002 U2: The Best of 1980-1990 (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Exponerad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky