foto

Tuula Mehtonen

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä
2013 Käsilaukku
2007 Viisi aamua vielä
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1999 Kaksonen
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina
1993 Chaplinesque
Naruska (TV film)
1992 Varpusen suudelma
1990 Ameriikan raitti
1989 Kotia päin
1988 Pullahiiri (TV film)
Tanssikaveri
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Riisuminen
1985 Da Capo
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Poběžme!
1981 Debyytti (TV film)
Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
1980 Milka - elokuva tabuista
1979 Lähetään veks täältä (studentský film)
Natalia
1978 Päivä ennen (TV film)

TV seriály

1996 Urpo & Turpo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Typhoon Mama
2017 Sielunmetsä
2016 Můj tajný les
2015 Talvivaaran miehet
2012 Hiljaisen talven lapsi
Kotona kylässä
2011 Taistelu Turusta
2010 Miehen kuva
Omaa luokkaansa
2009 Teknokratiapakolaiset
2008 Palnan tyttäret
2007 Elää ja palaa
Talvinen matka
2005 Hengenpelastaja
2004 Isältä pojalle
2003 Kuoleman kasvot
2000 Kusum
1999 Ge oss våra skelett!
1997 Daavid - tarinoita kunniasta ja häpeästä
1994 Matka on pitkä
1991 Haave Välimerestä
Pasilan Galleria
Pikku naisia
Viimeistä päivää
1990 Kotkan poikii ilman siipii
Pikkusisko
1989 Keskeneräinen Sampo
Nautavaellus
1988 Juhlat Mallorcalla
Meiltähän tämä käy
Talvipäivä Hangossa
1985 Ydinvoimaa Loviisasta
1978 Mattanja - silakanpyyntiä Suomenlahdella (studentský film)
1977 Toukokuun 1. päivä (studentský film)
1976 Tapsa, eläkeläinen (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
1979 Lähetään veks täältä (studentský film)

Dokumentární

1989 Keskeneräinen Sampo
1976 Tapsa, eläkeläinen (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1979 Lähetään veks täältä (studentský film)

Dokumentární

1979 Pronssia
1976 Tapsa, eläkeläinen (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kaksonen
1975 Transvestijan tarinoita (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky