foto

Luis Antonio Ramos

  • nar. San German, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 You Bury Your Own
2013 Miracle in Spanish Harlem, A
2011 G.W.B.
2009 Poslové spravedlnosti
2008 Ruiny
2005 Poslední sbohem
2004 Latin Dragon
2003 Prokletá Argentina
1998 Ruská ruleta
1996 Dead of Night
Scorpion Spring
1995 Awake to Danger (TV film)
Loučení se svobodou
Out-of-Sync
Sawbones (TV film)
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
M.A.N.T.I.S. (TV film)
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV film)
1992 Detektiv Nails (TV film)
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
Velký návrat
1989 Jednej správně
Moře lásky
Sidewalk Stories
1987 Tajemství mého úspěchu
1984 Grace Quigley
Moskva na Hudsonu
1975 God's Bloody Acre

TV seriály

2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (6)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (8)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Back to One (S06E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rio (S05E01)
Policejní odznak (TV seriál)
Kavanaugh (S05E08)
2005 Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Megan O'Harová (S01E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nesplacený dluh (S03E22)
Přátelé (TV seriál)
Jak chtěl být Ross opálený (S10E03)
2001 Alias (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace