foto

Ulla-Maija Siikavire

  • nar. 21.9.1945 (74 let)
    Kurikka, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Oppitunti (studentský film)
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film)
1987 Niskavuoren Heta (TV film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1986 Mikko iz Tampere prosit soveta (TV film)
Pieni rikostarina (TV film)
1982 Lulu (TV film)
1975 Huumausainenäytelmä eli Kamal Yrgyplyn ja hänen hashispussinsa ihmeellinen matka Turkista Suomeen ja mitä sitten tapahtui... (TV film)

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Mylvintää ja Muilutusta (S03E01)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
Monoa ja motitusta (S02E01)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (4)
2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
Mullin mallin (S03E02)
další epizody (4)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (5)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1994 Autopalatsi (TV seriál)
1993 Pappa rakas (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
Loppusuudelma (E06)
Asiakas karkuteillä (E04)
Kenen kenkä? (E02)
další epizody (4)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kevättalkoot (E05)
další epizody (6)
1986 Tarkkis (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Soutuvenheellä Kiinaan (E09)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky