foto

Rex Thompson

  • nar. 14.12.1942 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Lamp at Midnight (TV film)
1958 The Winslow Boy (TV film)
1957 All Mine to Give
1956 Král a já
The Eddy Duchin Story
1954 Her Twelve Men
1953 Young Bess
1952 Miracle in May (TV film)

TV seriály

1963 The Doctors (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky