foto

Ye-ji Seo

  • nar. 6.4.1990 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Naeileui gieok
2019 Amjeon
Yangjamulrihak
2018 Kiokeul mannada - cheotsarang
2017 Buradeo
2016 Bongi kimseondal
2015 Bimil
Dareum gili issda
Peulrangkeu sangsoo
Sado

TV seriály

2020 Dotkni se mých ran (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
The Hand, the Monkfish (E14)
další epizody (16)
2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Goohaejwo (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2016 Hwarang (TV seriál)
Murimhaggyo (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Laseuteu (TV seriál)
Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2014 Gabong (TV seriál)
Se yeoja gachoolsodong (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)