foto

Raili Rintala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1999 Kivat sulle, moi (TV film)
Mennyt heinäkuu (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
1990 Axel (TV film)
1989 Kolme yötä (TV film)
Punaiset purjeet (TV film)
1988 Yötyö (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
Miljardi vuotta ennen maailmanloppua
1985 Painija (TV film)
1983 Minä, siili ja trumpetti (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)

TV seriály

1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Pankkiryöstö 2/2 (E06)
Pankkiryöstö 1/2 (E05)
Kaahariauto 2/2 (E04)
další epizody (6)
Love Story (TV seriál)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Sankarit (E04)
Pitkä farmari (E03)
Yöllinen vieras (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1996 Väliasema Helsinki (TV film)

TV pořady

2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace