foto

Natar Ungalaaq

  • nar. 1959
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Grizzlies
2016 Iqaluit
2013 Legenda o Sarile
Maïna
2008 Nezbytnosti života
2006 Deníky Knuda Rasmussena
2004 Vražedný sen (TV film)
2001 Rychlý běžec
1998 Čest a sláva (TV film)
1994 Kabloonak
Proces na severu (TV film)

TV seriály

2017 Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Maliglutit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace