foto

Paavo Piskonen

  • nar. 26.6.1944
    Mikkeli, Finsko
  • zem. 15.9.2010 (66 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kesällä kauas pois (studentský film)
1990 Axel (TV film)
Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Kolme yötä (TV film)
Me olemme viisi ystävää (TV film)
Raatimies Silvesterin sairaus (TV film)
1988 Isku vasten kasvoja (TV film)
Jumalia ei uhmata (TV film)
Lauran huone (studentský film)
Yötyö (TV film)
1987 Macbeth
1986 Doris (TV film)
Kuningas lähtee Ranskaan
Näkemiin, hyvästi
Päätepysäkki (TV film)
1985 Calamari Union
Juhani on kuumeessa (TV film)
Viimeiset rotannahat
Ylösnousemus
1984 Aikalainen
Dirty Story - Likainen tarina
Kello
Rakkauselokuva
Vanavedessä (TV film)
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
Menestyksen maku
Regina ja miehet
Yksityisetsivä (TV film)
Yön sankari
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Jackpot 2
Kolmetoista mehiläistä (TV film)
Toto
Vyvrhelové
1981 Kadonnut armeija (TV film)
Kiljusen herrasväki
Pirunpolska (TV film)
Sijan tiijän kussa synnyin... (TV film)
1980 Aurinkotuuli
Tullivapaa avioliitto
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
Hääyö myytävänä (TV film)
Ihmemies
Matti Väkevä (TV film)
Onnellinen mies (TV film)
1978 Vartioitu kylä 1944
1977 Ottakaa varas kiinni!
1975 Kuolleista herännyt (TV film)

TV seriály

1994 Pudonneita (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Pitkä farmari (E03)
Yöllinen vieras (E02)
Takaa-ajetut (E01)
Veijaritarinoita (TV seriál)
1983 Enkeli lenteli (TV seriál)
Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
Ulosmittaajat (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)

Dokumentární

1985 Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet minusta
1984 Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Hepskukkuu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace