foto

Paola Dionisotti

  • nar. 1946
    Turín, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2012 Počasí jako malované
2004 Love's Brother
2001 Intimita
2000 McCready and Daughter (TV film)
1998 Bídníci
Já jsem Tichborne
Vigo
1997 Richard II (TV film)
1995 Devil's Advocate (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
1983 Fords on Water
1982 Baal (TV film)
1978 Námořníkův návrat

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Náměsíčná (S12E07)
2002 Fergus's Wedding (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace