foto

Udo Wachtveitl

  • nar. 21.10.1958 (60 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Die ewige Welle (TV film)
2018 Tatort - Freies Land (TV film)
Tatort - KI (TV film)
Tatort - Wir kriegen euch alle (TV film)
2017 Tatort - Hardcore (TV film)
Tatort – Der Tod ist unser ganzes Leben (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Tatort - Die Wahrheit (TV film)
Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
Tatort – Klingelingeling (TV film)
2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
Tatort - Einmal wirklich sterben (TV film)
Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
2014 Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Tatort - Allmächtig (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
2011 Drive
Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nesmrtelně krásná (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Der Mann, dem die Frauen vertrauten - Der Serienmörder Horst David (TV film)
Juli mit Delphin (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci (TV film)
Místo činu: Mnichov - Starý mrzout (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
Místo činu - Sen z Au (TV film)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2005 Místo činu - Jenom hra (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
Místo činu - Vánice (TV film)
2004 Mr. und Mrs. Right (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
Místo činu - Šestka k jídlu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
Weihnachten im September (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
Regentage (TV film)
2001 Místo činu - A tam leží New York (TV film)
Místo činu - Volným pádem (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Tatort - Kleine Diebe (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Místo činu - Norbert (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
Stürmischer Sommer (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Große Lacher, Der
Místo činu - Netvor (TV film)
Roter Tango
Tatort - Bluthunde (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1996 Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
Tatort - Schattenwelt (TV film)
1995 Frankie (TV film)
Místo činu - Bu se směje (TV film)
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
Tatort - ... und die Musi spielt dazu (TV film)
Tatort - Klassen-Kampf (TV film)
1993 Kein Kuss für Kiwi
Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
Tatort - Alles Palermo (TV film)
Tatort - Himmel und Erde (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
Stein und Bein (TV film)
Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1990 Petříkův výlet na měsíc
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Zápas tygrů (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)

TV seriály

2013 Im Schleudergang (TV seriál)
1988 Wilder Westen inclusive (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Hans im Glück (TV seriál)
Schafkopfrennen (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Entführung (S01E06)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
Die Wiesingers (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat - vyp.
2016 1000. Tatort - Sonntagsmörder (TV film)
2013 16 x Deutschland (TV seriál)
2007 Das Gold des Himalaja - Nomadenleben in Ladakh (TV film) - vyp.
2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál)
1997 Chartres

Režijní filmografie

Filmy

2000 Krieger und Liebhaber (TV film)
1998 Silberdisteln (TV film)

Dokumentární

2013 16 x Deutschland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 16 x Deutschland (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Ringlstetter (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace