foto

Seppo Saarinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Sotapoika (TV film)
1990 Ei millään pahalla (TV film)
1986 Intohimonäytelmä (TV film)
Maailman paras (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
1984 Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1979 Koillisväylä (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)

TV seriály

1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)

Dokumentární

1991 Talvisodasta jatkosotaan (TV film)

TV pořady

1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
1992 Manitbois (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky