foto

Won-hae Kim

  • nar. 6.4.1969 (51 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Čas lovit
2019 Cheonmun: modneunda
Eonni
2018 Heungbu
Seongnanhwangso
2017 Útěk z Hašimy
2016 Ahsoora
Geomsawejeon
Moksum geon yeonae
Robot, Sori
2015 Himallaya
Neol gidalimyeo
Seoboojeonseon
2014 1597: bitva u Myeongryang
Haiheel
Jeboja
Oolineun hyeongjeibnida
Piráti
Tajja : shinui son
2013 Mai riteul hieoro
Mina moonbanggoo
Soombakkokjil
2011 Sunny
2010 Kwijeuwang
Romaentik hebeun
2009 Gut moning peurejideonteu
Jiphaengja
1998 Areumdaun shijeol

TV seriály

2020 Dinner Mate (TV seriál)
Ougeo (TV seriál)
2019 Akmaga neoui ireumeul bureul ddae (TV seriál)
Hotel delluna (TV seriál)
Nal nokyeojuo (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
Dopijadeul (TV seriál)
Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
Neodo inganini (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Oneuleui tamjeong (TV seriál)
Peulleieo (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Žít (TV seriál)
2017 Beullaek (TV seriál)
Dangsini jamdeun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Oneuldo taembeorineul mosibnida (TV seriál)
2016 Honsulnamnyeo (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Sigeuneol (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Wooteumsilgyeok (TV seriál)
2015 Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Jjagtoong paemilli (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)