foto

Joon-won Jeong

  • nar. 26.7.2004 (14 let)
    Kimhe, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Nyeoneui bam
2017 Geurae, gajok
Jangsanbeom
2016 Doo beonjjae seumool
Oppa saenggak
2015 Akui yeondaegi
Sonnim
2013 Byeonhoin
Mina moonbanggoo
Namjjeukeuro twieo
Soombakkokjil
2012 Peiseumeikeo
Bollingbeuling

TV seriály

2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2014 Bomiui bang (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Gootbai manool (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Misseu ajumma (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace