foto

Joon-won Jeong

  • nar. 26.7.2004 (15 let)
    Kimhe, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Nyeoneui bam
2017 Geurae, gajok
Jangsanbeom
2016 Doo beonjjae seumool
Oppa saenggak
2015 Akui yeondaegi
Sonnim
2013 Byeonhoin
Mina moonbanggoo
Namjjeukeuro twieo
Soombakkokjil
2012 Peiseumeikeo
Bollingbeuling

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
Gutbai biwon (TV seriál)
Widaehan syo (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2014 Bomiui bang (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Gootbai manool (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Misseu ajumma (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky