foto

Hye-sook Park

  • nar. 13.8.1948 (71 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eunmilhage widaehage
2008 Sookmyeong
2007 Oraedoen jeongwon
1998 Haega seojjogeseo ddeundamyun
1997 Zelená rybka

TV seriály

2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2010 Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2008 Amnokgangeun heureunda (TV seriál)
2007 Ahyeondong manim (TV seriál)
2006 Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
2005 Shinip sawon (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2001 Saeumma (TV seriál)
2000 Wangrungui daeji (TV seriál)
1997 Areumdaun joe (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky