foto

Zdeněk Viktora

  • nar. 1976

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Miss Hanoi
2014 Raluca
2005 Mám rád... (studentský film)
2003 Hostel (studentský film)
Vinyl (studentský film)
2002 Tady se dějou věci (studentský film)
2001 Empirie (studentský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 7.8.2018  13:27
    Rayen1
    (hodnocení, komentáře)

    Vždycky se řikalo, že absolventi FAMU jsou zvláštní, a jejich tvorba hned dvakrát... uvidíme, jak dopadne Miss Hanoi.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky