foto

David Kennedy

  • nar. 1964
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2007 Wednesday

TV seriály

2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Help (S04E05)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Bitva u Farsala (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace