foto

David Kennedy

  • nar. 1964
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2007 Wednesday

TV seriály

2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Bitva u Farsala (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace