foto

Clive Brunt

  • nar. 27.1.1972 (47 let)
    Oldbury, West Midlands, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dolittle
2016 The Limehouse Golem
2014 Zasněžený ráj
2007 Tree
2005 Poslední kat
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
1994 Šílenství krále Jiřího

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2000 Nature Boy (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky