foto

Lillete Dubey

  • nar. 13.5.1954 (64 let)
    Mumbai, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bhaiaji Superhit
2017 Aksar 2
Sonata
2016 Desi Magic
Mahayoddha Rama
2015 Druhý báječný hotel Marigold
2014 Dr. Cabbie
One by Two
2013 Chashme Baddoor
Cizí oběd
2012 Heroine
Shobhna's Seven Nights
2011 Always Kabhi Kabhi
Báječný hotel Marigold
Delhi in a Day
Na Jaane Kabse
2010 Break Ke Baad
Fauj Mein Mauj
Housefull
I Am 24
Pankh
2009 Bollywoodské rytmy
2008 Hari Puttar: A Comedy of Terrors
My Name Is Anthony Gonsalves
Phoonk
Saas Bahu Aur Sensex
2006 Aap Ki Khatir
Corporate
Fanaa
2005 Dosti: Friends Forever
Main Aisa Hi Hoon
My Brother... Nikhil
2004 Bow Barracks Forever
Cíl
Jarmark marnosti
Morning Raga
Sau Jhooth Ek Sach
2003 Chalte Chalte
Johnny
Pinjar: Beyond Boundaries...
Správce
Zítřek už možná nepřijde
2002 Kitne Door... Kitne Paas
Om Jai Jagadish
2001 Bouřlivá svatba
Gadar: Ek Prem Katha
Zubeidaa
2000 Bawandar
1999 Love You Hamesha

TV seriály

2018 Akoori (TV seriál)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Birthday Party (S02E08)
další epizody (9)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
1997 Kabhie Kabhie (TV seriál)

TV pořady

2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace