foto

Greg Finley

  • nar. 22.12.1984 (34 let)
    Portland, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Witch Files
2010 Hypothermia
2008 Graduation Day

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Ride Along (S06E04)
2017 iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
další epizody (7)
The Flash (TV seriál)
The Runaway Dinosaur (S02E21)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolání Hrdina (S15E15)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (13)
The Flash (TV seriál)
Power Outage (S01E07)
The Flash Is Born (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
2012 Dr. House (TV seriál)
Zkouška odvahy (S08E16)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Přísun, krok (S04E17)

Host

TV pořady

2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace