foto

Natalie Hall

  • nar. 25.1.1990 (29 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Winter Princess (TV film)
2017 Hrdinové ohně
The Boy Downstairs
2016 Loserville
Prokletí spící panny
Summer of 8
2015 ADK, The
Lucky N#mbr
2013 +1
2012 The Seven Year Hitch (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Rising Stars
2004 Have You Heard? Secret Central

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Rosalie (E07)
Josie (E06)
Charmed (TV seriál)
Ambush (S01E20)
Memento Mori (S01E16)
Switches & Stones (S01E15)
další epizody (5)
2018 Charmed (TV seriál)
Kappa Spirit (S01E06)
Other Woman (S01E05)
Exorcise Your Demons (S01E04)
další epizody (6)
UnREAL (TV seriál)
Sudden Death (S04E08)
Bluff (S04E07)
Tilt (S04E06)
další epizody (8)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
The Quality of Mercy (S02E11)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
Unpaid Debts (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přijatelná ztráta (S04E06)
2015 Prolhané krásky (TV seriál) - a.z.
Pretty Isn't the Point (S05E20) - a.z.
2014 Los Feliz, 90027 (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
Give Me a Torch (E11)
What Storm Is This That Blows So (E10)
další epizody (11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Možná naposledy (S07E07)
Karma (S07E06)
Marná snaha (S07E05)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední zůstává (S13E16)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
Polibek před ulehnutím (S02E18)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Striptérka (S01E02)
Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Streetwise (S09E11)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky