foto

Natalie Hall

  • nar. 25.1.1990 (27 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Boy Downstairs
2016 Loserville
Prokletí spící panny
Summer of 8
2015 ADK, The
Lucky N#mbr
2013 +1
2012 Seven Year Hitch, The (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Rising Stars
2004 Have You Heard? Secret Central

TV seriály

2017 Špinaví poldové (TV seriál)
The Quality of Mercy (S02E11)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
Unpaid Debts (S02E08)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Los Feliz, 90027 (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Možná naposledy (S07E07)
Karma (S07E06)
Marná snaha (S07E05)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
Polibek před ulehnutím (S02E18)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Striptérka (S01E02)
Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace