foto

Rebecca Front

  • nar. 16.5.1964 (54 let)
    Stoke Newington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Aeronauts
2018 Down a Dark Hall
2017 Edmund the Magnificent
2016 Grimsby
2015 Eichmann show (TV film)
Mr Bean: Funeral
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2011 Darebák David: Film
2009 Planeta 51
2007 You Can Choose Your Friends (TV film)
2004 Svatba po židovsku
2002 Promise Land
1997 Jak si usteleš... (TV film)
The Missing Postman (TV film)
1996 Company (TV film)
Never Mind the Horrocks (TV film)
Office, The (TV film)
1995 England, My England

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2017 Queers (TV seriál)
Missing Alice (E04)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Drunk History (TV seriál)
Humans (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Pán času (TV seriál)
Zygonská invaze (S09E07)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
X-Mans/White Mans (S02E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2013 Crackanory (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Psychobitches (TV seriál)
The Spa (TV seriál)
Up the Women (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Děsivá symetrie (S06E03)
Plemeno zmijí (S06E02)
další epizody (4)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
Mysl hory přenáší (S05E03)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2010 Grandma's House (TV seriál)
Já, William (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
Smrt na observatoři (S04E02)
další epizody (4)
2009 Al Murrayova vícenásobná porucha osobnosti (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
Špatná perspektiva (S03E03)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
další epizody (4)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
další epizody (4)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
Školní pouta (S01E03)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
2005 Je to soda (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Nighty Night (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Eyes Down (TV seriál)
Monkey Dust (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
Sermon from St Albion's (TV seriál)
Stressed Eric (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Roger and the Rottentrolls (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Šťastný Nový rok (S03E02)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Fist of Fun (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
2003 George Orwell: A Life in Pictures

TV pořady

2016 Superveterinář: špičkové postupy (TV pořad) - vyp.
2014 Super veterináři (TV pořad) - vyp.
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Velkovlak (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace