foto

Pentti Laaksonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1984 Hengenmies (TV film)
1983 Yksityisetsivä (TV film)
1982 18 valokuvaa (TV film)
1981 Armahda meitä (TV film)
Kerran kesällä (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1979 Koillisväylä (TV film)
Valmistumisen aika (TV film)
1978 Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Olga (TV film)
1976 Naistentanssit (TV film)
1975 Papin rouva (TV film)

TV seriály

1997 Liljankukka (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1984 Enkeli lensi ohi (TV seriál)
1977 Arja ja Kalevi (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)

Dokumentární

1991 Talvisodasta jatkosotaan (TV film)

TV pořady

2006 Sorainen (Harkimo) (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 Vaarallinen risteys (TV pořad)
2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
Vesku rempallaan (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1989 Paha yskä (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1986 Miss Suomi 1986 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Divadelní záznam

1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky