foto

Risto Hiltunen

  • nar. 1944

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1986 Akallinen mies
1982 Flyygeli ja kaakeli (TV film)
1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1994 Ristorante (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1988 Kettunen (TV pořad)
1984 Pianonvartija (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
1977 Laulunsekainen soittotunti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky