foto

Rosalind Ayres

  • nar. 7.12.1946 (72 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7Seconds
2017 Hampstead
2011 Neander-Jin: The Return of the Neanderthal Man
2004 Steamboy
2001 Vánoce v oblacích
1999 Krásní lidé
1998 Bohové a monstra
1997 Titanic
1996 První rána
Tvář (TV film)
1994 Krasavec Beauty
1992 Emily's Ghost
1983 Weather in the Streets, The (TV film)
1980 Cry Wolf
1976 Hindle Wakes (TV film)
Pantoflíček a růže
1974 Little Malcolm and His Struggle Against the Eunuchs
Stardust
Ze záhrobí
1973 Až přijde ten den
Lovers, The

TV seriály

2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Las Brisas (S03E20)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Big Sleep (S03E19)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
And Baby Makes 10 (S05E21)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S01E04)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Jen když se směju (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Shoulder to Shoulder (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1971 Suspicion (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Lovers, The (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1981 Velký bariérový útes

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Evil Con Carne (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace