foto

Jay Huguley

  • nar. 26.7.1966 (51 let)
    Tenafly, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 An L.A. Minute
Lizzie
2017 Heart, Baby
Surviving in L.A.
2016 Abattoir
Sunny in the Dark
2015 Carbon Canyon
2014 Na vítězné vlně
Ride
2013 Anna Nicole (TV film)
Hot Guys with Guns
12 let v řetězech
2012 Hijacked
2010 Dad's Home (TV film)
2003 Melvin Goes to Dinner
1999 Temptations
1998 Brina's Problem
Shaking All Over
1995 Call Girl
Vampire Vixens from Venus

TV seriály

2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Rules of Honorable Play (S03E04)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
L0M1S (S01E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Postřeh (S06E07)
Díky (S06E03)
Znovu od začátku (S06E01)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Red Band Society (TV seriál)
So Tell Me What You Want What You Really Really Want (E05)
Temný případ (TV seriál)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
2013 Ravenswood (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Mother Clubbers (S01E16)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Quarterlife (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 Medium (TV seriál)
Thick and Thin (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2002 Meet the Marks (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace