foto

Rainer Kaunisto

  • nar. 27.5.1950 (69 let)
    Tuholampi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poissa
2014 Soucit především
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2005 Holka, ty jsi hvězda
1998 Armon aika
Polykačka ohně
1984 Uppotukki (TV film)
1980 Kätkäläinen (TV film)
1975 Muuttolintu (TV film)

TV seriály

2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Jari Wahlsten (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Kuoleman askelmerkit (E06)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Elämää itsemurhan jälkeen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace