foto

Terry Moore

  • nar. 7.1.1929 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
Saving Flora
2016 Aimy in a Cage
Extra, The
Merrily
2012 Margarine Wars
2010 Dewitt & Maria
2008 Tyrone Power: Prince of Fox
2007 The Still Life
2006 Kill Your Darlings
Sweet Deadly Dreams
2000 Stageghost
1999 Poslední plavba
1998 Další šance
Velký Joe
1995 American Southern
1991 Marilyn and Me (TV film)
1989 American Boyfriends
Holky na obzoru
Hoši z Beverly Hills
Oklamaný (TV film)
1988 Father's Day
1987 W.A.R.: Women Against Rape
1985 Hellhole
1982 Double Exposure
1978 Death Dimension
1977 Paesano: A Voice in the Night
1976 Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1972 Daredevil, The
1970 Quarantined (TV film)
1967 Man Called Dagger, A
1966 Waco
1965 Black Spurs
City of Fear
Town Tamer
1960 Platinum High School
Why Must I Die?
1959 A Private's Affair
Nedozírný vliv
1957 Bernardine
Peyton Place
1956 Mezi nebem a peklem
1955 Daddy Long Legs
Portrait of Alison
Shack Out on 101
1953 Beneath the 12-Mile Reef
King of the Khyber Rifles
Muž na laně
1952 Vrať se, Sábinko
1951 Sunny Side of the Street
The Barefoot Mailman
Two of a Kind
1950 Gambling House
He's a Cockeyed Wonder
Vánoční přání
1949 Mighty Joe Young
1948 Summer Holiday
The Return of October
1947 Heartaches
The Devil on Wheels
1946 Shadowed
1945 Son of Lassie
1944 Když jsi odešel
Plynové lampy
Sweet and Low-Down
1943 True to Life
1942 Moje dívka Sally
Čáry máry nebožtík
1940 Maryland

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Norman zachraňuje svět (S04E07)
2014 Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
1985 True Confessions (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tab Hunter Confidential
2014 Actor? A Documentary
2006 Frankie Laine: An American Dreamer
2005 Buzz
2004 Passions of Howard Hughes, The
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
Howard Hughes: His Women and His Movies (TV film)
1970 The Weird World of Weird (TV film)

TV pořady

2008 Old Skool with Terry and Gita (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace