foto

Aune Ollila

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Akallinen mies
1976 Důvěra

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)

Maskérská filmografie

Filmy

1986 Akallinen mies
1983 Akaton mies
1980 Aurinkotuuli

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)

Dokumentární

1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky