foto

Shanae Tomasevich

  • nar. 16.1.1979 (40 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Luk'Luk'I
2015 Mortal Remains
2012 Charlie

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare at 30,000 Feet (S01E02)
2018 Life Sentence (TV seriál)
How Stella Got Her Groove On (E04)
Arrow (TV seriál)
Collision Course (S06E14)
2017 Zoo (TV seriál)
Drop It Like Its Hot (S03E05)
Welcome to Terra Dome (S03E04)
2015 iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Nip and Suck It (S07E13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Plumber Cracked (S02E08)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace