foto

Chris O'Brien

  • nar. Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Found Footage 3D
2015 Tenured
2014 Alpha House
2012 Až vyjde měsíc

TV seriály

2018 Bunkheads (TV seriál)
2014 Classic Alice (TV seriál)
2013 Adam & Paul Save the Whole, Entire Apartment Complex (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jak jsme se tam dostali (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace