foto

Urpo Ikonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1997 Siivoton juttu (TV film)
1995 Kosketa minua
1990 1943 elokuu (TV film)
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Salameno (TV film)
1978 Sinikukallinen nekka (TV film)
1977 Isosisko ja pikkuveli (TV film)
Landet som icke är (TV film)
1976 Aikapoika ja mono (TV film)

TV seriály

1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (12)
1986 Eevan luokka (TV seriál)
1977 Meille tulee vauva (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jälkiä (TV film)
1997 Johan on Venninen (TV film)
1996 Kielletyt jutut (TV film)
1995 Cinema Paris 1937 eli viattomuus vaarassa (TV film)
1991 Lauri Viita, osallistuja (TV film)
1983 Kerran vielä, Pojat! (TV film)
1981 Kainuu, tässä (TV film)

TV pořady

1993 City on minun (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kalliolle kukkulalle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky